Bevestiging van bestelling:

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

 

Verzendkosten Nederland

Deze bedragen € 6.25 voor een pakket tot 30 kilo in Nederland.
Mocht je bestelling zwaarder zijn, dan zullen hier aangepaste tarieven voor berekend worden. Het pakket wordt verstuurd met GLS. Bij bezorgingen op werkdagen en een orderbedrag (incl kortingen en excl verzendkosten) boven de €50,-, dan verzenden wij gratis.

 

Verzendkosten Buitenland

Wil je graag pakket versturen naar het buitenland. Dit kan maar neem even contact op via Info@studiodewollerie.nl

 

Aflevertijd

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Het kan eens voorkomen dat iets niet op voorraad is of dat de garens niet van 1 verfbad zijn, we doen dan ons uiterste best het product zo snel mogelijk te leveren.

Wil je een andere aflever datum? Mail ons gerust: info@studiodewollerie.nl (of het contactformulier).

Toch liever ophalen? Dat kan ook in onze winkel aan de Marsdiepstraat 393 te Den Helder. Bij je bestelling kan je dan aangeven 'afhalen in de winkel'.

 

Verpakking

Afhankelijk van het aantal producten, de omvang of de kwetsbaarheid bepalen wij de soort verpakking. 
Het kan dus voorkomen dat de verpakking voor u overkomt als overdreven, maar wij willen graag dat u de producten ontvangt zoals op het moment dat wij deze in de verpakking stopte. In sommige gevallen kan het gebeuren dat de verpakking bijvoorbeeld al eerder gebruikte is. Wij vinden het zonde om altijd maar nieuwe dozen te gebruiken.

 

Wat wij niet doen is het vacumeren van de bollen. Wij vinden dat het product u dient te bereiken zoals wij deze in de winkel hebben liggen.
Wilt u 1 boek bestellen dan gebruiken we daarvoor een enveloppe met bubbeltjes. Geef bij de bestelling dan ook brievenbuspost tw van €4,- aan.